Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Jyväskylä

Billige flybilletter til Jyväskylä. De beste restplass-tilbudene til Jyväskylä.

Flyreiser til Jyväskylä

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Jyväskylä prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Jyväskylä, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Jyväskylä.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Jyväskylä som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Jyväskylä, Bravofly tar seg av resten.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Jyväskylä, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Jyväskylä

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 27,00
Kaffe med melk kr 29,00
Måltid hos McDonald's kr 78,00
Vann (0,33 liter) kr 9,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 587,00
Enveisbillett kr 29,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 58,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 245,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 831,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 22 011,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Jyväskylä

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Jyväskylä

Andre flyselskap