Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Kelowna

Billige flybilletter til Kelowna. De beste restplass-tilbudene til Kelowna.

Flyreiser til Kelowna

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Kelowna, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Kelowna hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Kelowna, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Kelowna er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Når du bestiller en reise til Kelowna med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Kelowna

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 18,00
Kaffe med melk kr 27,00
Måltid hos McDonald's kr 55,00
Vann (0,33 liter) kr 12,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 453,00
Enveisbillett kr 16,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 23,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 256,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 403,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 20 021,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Kelowna

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Kelowna

Andre flyselskap