Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Klagenfurt

Billige flybilletter til Klagenfurt. De beste restplass-tilbudene til Klagenfurt.

Flyreiser til Klagenfurt

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Klagenfurt fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Når du bestiller en reise til Klagenfurt med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Klagenfurt på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Leter du etter tilbud på reiser til Klagenfurt men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Klagenfurt

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 9,00
Kaffe med melk kr 30,00
Måltid hos McDonald's kr 68,00
Vann (0,33 liter) kr 16,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 430,00
Enveisbillett kr 21,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 39,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 367,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 825,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 14 185,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Klagenfurt

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Klagenfurt

Andre flyselskap