Fly fra Kuala Lumpur til Chiang Mai

Billige flybilletter fra Kuala Lumpur til Chiang Mai. De beste tilbudene på flybilletter fra Kuala Lumpur til Chiang Mai.

Kuala Lumpur til Chiang Mai, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

søn. 12 mai - tir. 14 mai

fra

1 458 NOK

Pris på enveisbillett

fra 1 458 NOK

Flyvninger fra

Flyvninger til

  • Chiang Mai

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Airasia

Fra flyplass Chiang Mai til bysentrum

2.95 km

Flyavstand

1765.31 km

Flyreise fra Kuala Lumpur til Chiang Mai

Fly til Kuala Lumpur - Chiang Mai

Reiser du mye? Bravofly har som ønske å være din personlige assistent for å hjelpe deg å finne fly, hotell og leiebil i Chiang Mai og reisten av verden.

Når du bestiller flybilletter med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring i samarbeid med vår partner EuroAssistance.

Når du har funnet reisen fra Kuala Lumpur til Chiang Mai som passer for deg kan du planlegge reisen på akkurat den måten du vil. Hos Bravofly kan du bestille hotellrom, leiebil og turistguider for Chiang Mai i tillegg til reisen Kuala Lumpur-Chiang Mai.

Hei og velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser! Hvis du befinner deg her er det fordi du leter etter en lavprisreise fra Kuala Lumpur til Chiang Mai. Har du ikke funnet det billigste alternativet fra Kuala Lumpur til Chiang Mai ennå er det fordi du har brukt en annen side.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Kuala Lumpur til Chiang Mai er veldig gunstige på denne tiden av året.


Kanskje du er interessert i Fly til Kuala Lumpur eller søk Billige flyvninger fra Chiang Mai til Kuala Lumpur Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Chiang Mai

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Chiang Mai