Fly fra Kuala Lumpur til Phnom Penh

Billige flybilletter fra Kuala Lumpur til Phnom Penh. De beste tilbudene på flybilletter fra Kuala Lumpur til Phnom Penh.

Kuala Lumpur til Phnom Penh, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

fre. 12 jan. - fre. 19 jan.

fra

1 651 NOK

Pris på enveisbillett

fra 1 651 NOK

Flyvninger fra

Flyvninger til

  • Phnom Penh

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Airasia

Fra flyplass Phnom Penh til bysentrum

5.49 km

Flyavstand

999.47 km

Flyreise fra Kuala Lumpur til Phnom Penh

Fly til Kuala Lumpur - Phnom Penh

Med alle tjenestene Bravofly tilbyr, kan du bestille hele ferien på vår side, hva kunne være enklere?

Hvis du leter etter lavprisreiser fra Kuala Lumpur til Phnom Penh så er du på det rette stedet. Bravofly finner deg de billigste reisene fra Kuala Lumpur til Phnom Penh hos alle de største lavprisselskapene i Europa.

Du burde alltid sjekke de månedlige tilbudene som Bravofly velger ut fra hundrevis av reiser fra Kuala Lumpur-Phnom Penh.

Etter at du har funnet det beste tilbudet for reisen fra Kuala Lumpur til Phnom Penh sjekk ut de andre tjenesten Bravofly har å tilby. For i tillegg til å bestill reisen Kuala Lumpur-Phnom Penh, kan du også bestlle en leiebil i Phnom Penh og om du vil overnatte i Phnom Penh gir Bravofly deg muligheten til kjapt og enkelt finne et hotell.

Alle flyreiser som bestilles med Bravofly har vår reiseforsikring som vi har arrangert gratis for deg i samarbeid med EuroAssistance, et forsikringsselskap spesialisert i turismebransjen.


Kanskje du er interessert i Fly til Kuala Lumpur eller søk Billige flyvninger fra Phnom Penh til Kuala Lumpur Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Phnom Penh

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Phnom Penh