Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Lexington

Billige flybilletter til Lexington. De beste restplass-tilbudene til Lexington.

Flyreiser til Lexington

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Lexington på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Leter du etter tilbud på reiser til Lexington men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Når du bestiller en reise til Lexington med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Lexington fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Lexington

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 18,00
Kaffe med melk kr 31,00
Måltid hos McDonald's kr 59,00
Vann (0,33 liter) kr 11,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 252,00
Enveisbillett kr 8,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 21,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 335,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 379,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 20 236,00