Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Liberia

Billige flybilletter til Liberia. De beste restplass-tilbudene til Liberia.

Flyreiser til Liberia

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Liberia som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Liberia, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Liberia er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Ser du etter lavprisreiser til Liberia? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Liberia med bare noen få klikk.

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Liberia, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Liberia og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Liberia

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 14,00
Kaffe med melk kr 21,00
Måltid hos McDonald's kr 57,00
Vann (0,33 liter) kr 10,00
TransportGjennomsnittspriser
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 9,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 367,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 440,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 6 602,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Liberia

  • Fly Oslo - Liberia

    Avreise den 19. januar 2018 og hjemreise den 26. januar 2018

    fra kr 8 259
    14d siden

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Liberia