Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Lodz

Billige flybilletter til Lodz. De beste restplass-tilbudene til Lodz.

Flyreiser til Lodz

Leter du etter tilbud på reiser til Lodz men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Sammenlign prisene for reisen til Lodz for alle flyselskapene til du finner den med laveste prisen. Vi vil hjelpe deg med å spare mest mulig på din neste reise.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Lodz med bare noen få klikk.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Lodz - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Lodz

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 7,00
Kaffe med melk kr 17,00
Måltid hos McDonald's kr 39,00
Vann (0,33 liter) kr 7,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 209,00
Enveisbillett kr 7,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 14,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 327,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 688,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 6 302,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Lodz

Andre flyselskap