Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Luang Prabang

Billige flybilletter til Luang Prabang. De beste restplass-tilbudene til Luang Prabang.

Flyreiser til Luang Prabang

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Luang Prabang hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Luang Prabang, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Velg reisen til Luang Prabang som best passer for deg ut fra de mange alternativene vår søkemotor tilbyr deg, så tar Bravofly seg av resten!

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Luang Prabang på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Luang Prabang.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Luang Prabang

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 7,00
Kaffe med melk kr 16,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillett kr 2,00
KlærGjennomsnittspriser
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 124,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 1 523,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Luang Prabang