Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Macau

Billige flybilletter til Macau. De beste restplass-tilbudene til Macau.

Flyreiser til Macau

Fly til Macau

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Macau på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Macau som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Macau, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Macau.

hvis du bare leter etter flyreiser til Macau, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Macau

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 11,00
Kaffe med melk kr 32,00
Måltid hos McDonald's kr 34,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 212,00
Enveisbillett kr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 17,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 269,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 392,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 16 811,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Macau