Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Macau SAR

Velkommen til Bravofly, den beste søkemotoren for lavprisreiser på nettet. Let etter billige flybilletter til Macau SAR og bestill reisen uten en eneste bekymring.

Når du har bestilt og kjøpt flybilletter til Macau SAR, last ned vår smartphone app gratis. Du vil da ha Bravofly’s søkemotor i hendene til en hver tid.

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Macau SAR Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

Bravofly hjelper deg med å organisere ferien helt alene, men om problemer skulle oppstå, har vi et Kundeservice team som står klare til å hjelpe deg med hva enn det måtte være.

Hvis du ikke kan finne en reise til Macau SAR som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Macau SAR

Andre destinasjoner i Macau SAR

Levekostnader i Macau SAR

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 13,00
Kaffe med melk kr 34,00
Måltid hos McDonald's kr 37,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 179,00
Enveisbillett kr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 18,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 268,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 629,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 16 923,00