Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Fly til Menorca

Billige flybilletter til Menorca. De beste restplass-tilbudene til Menorca.

Flyreiser til Menorca

Fly til Menorca

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Menorca som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Menorca, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Menorca fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Menorca prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Menorca, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Å lete etter en billig flybillett til Menorca er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Menorca.

Se mest populære reisemål

Flyreiser til Menorca i februar

05.02.18 - 11.02.1812.02.18 - 18.02.1819.02.18 - 25.02.18
frakr 3 924
18t siden
frakr 3 643
3d siden
frakr 1 815
14d siden

Levekostnader i Menorca

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 7,00
Kaffe med melk kr 13,00
Måltid hos McDonald's kr 65,00
Vann (0,33 liter) kr 5,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillett kr 15,00
KlærGjennomsnittspriser
LønningerGjennomsnittspriser

Billige flyvninger fra nordiske byer til Menorca

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Menorca