Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Montreal

Billige flybilletter til Montreal. De beste restplass-tilbudene til Montreal.

Flyreiser til Montreal

Fly til Montreal

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Montreal fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Montreal prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Montreal, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Montreal? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Montreal som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Montreal med bare noen få klikk.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Montreal

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 19,00
Kaffe med melk kr 24,00
Måltid hos McDonald's kr 65,00
Vann (0,33 liter) kr 10,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 536,00
Enveisbillett kr 21,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 23,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 282,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 408,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 19 100,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Montreal

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Montreal