Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Münster

Billige flybilletter til Münster. De beste restplass-tilbudene til Münster.

Flyreiser til Münster

Leter du etter tilbud på reiser til Münster men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Münster.

Ser du etter lavprisreiser til Münster? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Münster med bare noen få klikk.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Münster - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Münster

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 4,00
Kaffe med melk kr 25,00
Måltid hos McDonald's kr 72,00
Vann (0,33 liter) kr 15,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 712,00
Enveisbillett kr 28,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 32,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 437,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 941,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 14 894,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Münster

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Münster