Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Nassau

Billige flybilletter til Nassau. De beste restplass-tilbudene til Nassau.

Flyreiser til Nassau

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Nassau, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Nassau er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Nassau som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Nassau, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Nassau, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Nassau og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Nassau

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 24,00
Kaffe med melk kr 37,00
Måltid hos McDonald's kr 58,00
Vann (0,33 liter) kr 15,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 280,00
Enveisbillett kr 15,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 33,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 456,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 581,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 14 178,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Nassau