Fly til Nederland

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Nederland som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Nederland.

For å lete etter en reise til Nederland, fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen som passer deg best.

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Nederland, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Vi håper at du fant flybillettene til Nederland kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Nederland

Andre destinasjoner i Nederland

Levekostnader i Nederland

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 12,00 NOK
Kaffe med melk 27,00 NOK
Måltid hos McDonald's 80,00 NOK
Vann (0,33 liter) 19,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 800,00 NOK
Enveisbillett 30,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 40,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 340,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 838,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 22 936,00 NOK