Fly til New Zealand

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.

Å finne en reise til New Zealand er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til New Zealand som passer deg best.

Hvis du kjapt fant flybillettene til New Zealand på vår Bravofly’s hjemmeside, bli der en liten stund til og last ned vår smartphone app. Gratisversjonen har all kraften søkemotoren på hjemmesiden har.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til New Zealand, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Vi har laget en liste over spesialtilbud til New Zealand hvor vi er sikre på at du finner reisen som passer deg best. Hvis ikke, start et nytt søk.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i New Zealand

Andre destinasjoner i New Zealand

Levekostnader i New Zealand

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 26,00 NOK
Kaffe med melk 26,00 NOK
Måltid hos McDonald's 64,00 NOK
Vann (0,33 liter) 16,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 854,00 NOK
Enveisbillett 19,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 20,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 308,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 612,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 21 288,00 NOK