Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Ouagadougou

Billige flybilletter til Ouagadougou. De beste restplass-tilbudene til Ouagadougou.

Flyreiser til Ouagadougou

Ser du etter lavprisreiser til Ouagadougou? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Ouagadougou med bare noen få klikk.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Ouagadougou som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Ouagadougou, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Ouagadougou, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Ouagadougou og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Meld deg på Bravofly’s nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på reisetilbud, reiserelaterte nyheter og mer.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Ouagadougou fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Ouagadougou

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 17,00
Kaffe med melk kr 25,00
Måltid hos McDonald's kr 53,00
Vann (0,33 liter) kr 8,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillett kr 6,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 5,00
KlærGjennomsnittspriser
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 189,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 1 736,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Ouagadougou