Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Padang

Billige flybilletter til Padang. De beste restplass-tilbudene til Padang.

Flyreiser til Padang

Ser du etter lavprisreiser til Padang? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Padang med bare noen få klikk.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Padang er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Leter du etter tilbud på reiser til Padang men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Padang som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Padang, Bravofly tar seg av resten.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Padang

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 31,00
Kaffe med melk kr 10,00
Måltid hos McDonald's kr 25,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 5,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 181,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 166,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 2 793,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Padang

Andre flyselskap