Søk

Fly fra Palma Mallorca til Barcelona

Billige flybilletter fra Palma Mallorca til Barcelona. De beste tilbudene på flybilletter fra Palma Mallorca til Barcelona.

Palma Mallorca til Barcelona, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

fre. 13 jan. - søn. 15 jan.

fra

413 NOK

Pris på enveisbillett

fra 413 NOK

Flyvninger fra

  • Palma Mallorca

Flyvninger til

  • Barcelona

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Ryanair, Vueling, Air Europa

Fra flyplass Barcelona til bysentrum

11.6 km

Flyavstand

209.11 km

Flyreise fra Palma Mallorca til Barcelona

Fly til Palma Mallorca - Barcelona

Tjensetene som tilbys på Bravofly’s hjemmeside er ikke bare nyttig under planleggingen av reisen Palma Mallorca-Barcelona, men også under reisen hvis du laster ned vår GratisApp for iPhone.

Med alle tjenestene Bravofly tilbyr, kan du bestille hele ferien på vår side, hva kunne være enklere?

Hei og velkommen til den beste søkemotoren på nettet for lavprisreiser. Hvis du leter etter lavprisreiser fra Palma Mallorca til Barcelona så trenger du bare fylle ut feltene i søkemotoren og du vil være ute å fly på null komma niks.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Palma Mallorca til Barcelona er veldig gunstige på denne tiden av året.

Alle flyreiser som bestilles med Bravofly har vår reiseforsikring som vi har arrangert gratis for deg i samarbeid med EuroAssistance, et forsikringsselskap spesialisert i turismebransjen.


Kanskje du er interessert i Fly til Palma Mallorca eller søk Billige flyvninger fra Barcelona til Palma Mallorca Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra utenfor Norge til Barcelona