Trenger du hjelp?

Fly til Paraguay

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Hvis du ikke kan finne en reise til Paraguay som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser, et kraftfullt verktøy som hjelper deg å finne alle lavprisflyene i og utenfor Europa.

Bravofly hjelper deg med å organisere ferien helt alene, men om problemer skulle oppstå, har vi et Kundeservice team som står klare til å hjelpe deg med hva enn det måtte være.

Vi håper at du fant flybillettene til Paraguay kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Paraguay som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Paraguay

Andre destinasjoner i Paraguay

Levekostnader i Paraguay

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 7,00 NOK
Kaffe med melk 15,00 NOK
Måltid hos McDonald's 41,00 NOK
Vann (0,33 liter) 5,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 197,00 NOK
Enveisbillett 5,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 7,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 404,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 431,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 3 231,00 NOK