Søke

Fly fra Phnom Penh til Bangkok

Billige flybilletter fra Phnom Penh til Bangkok. De beste tilbudene på flybilletter fra Phnom Penh til Bangkok.

Phnom Penh til Bangkok, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

tor. 09 mar. - søn. 12 mar.

fra

1 255 NOK

Pris på enveisbillett

fra 1 255 NOK

Flyvninger fra

  • Phnom Penh

Flyvninger til

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Thai AirAsia, Bangkok Airways, Thai Airways International

Fra flyplass Bangkok til bysentrum

19.88 km

Flyavstand

534.48 km

Flyreise fra Phnom Penh til Bangkok

Fly til Phnom Penh - Bangkok

Når du har funnet reisen fra Phnom Penh til Bangkok som passer for deg kan du planlegge reisen på akkurat den måten du vil. Hos Bravofly kan du bestille hotellrom, leiebil og turistguider for Bangkok i tillegg til reisen Phnom Penh-Bangkok.

Bravofly ønsker å være din personlige assistent når du bestiller dine reiser. Prøv derfor å laste ned vår Smartphone App og du vil med en gang ha Bravofly’s kraftige søkemotor i hendene hvor enn du måtte befinne deg.

I tillegg til det direkte søket med søkemotoren, har vi også valgt ut noen gode tilbud for reisen Phnom Penh-Bangkok som du vil finne her.

Hvis du bestiller airline tickets med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring gratis. Dette er perfekt for deg som liker å dra på ferie og slappe av uten en eneste bekymring.

Hvis du leter etter lavprisreiser fra Phnom Penh til Bangkok så er du på det rette stedet. Bravofly finner deg de billigste reisene fra Phnom Penh til Bangkok hos alle de største lavprisselskapene i Europa.


Kanskje du er interessert i Fly til Phnom Penh eller søk Billige flyvninger fra Bangkok til Phnom Penh Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Bangkok

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Bangkok