Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Phoenix

Billige flybilletter til Phoenix. De beste restplass-tilbudene til Phoenix.

Flyreiser til Phoenix

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Phoenix hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Phoenix, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Phoenix fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Ser du etter lavprisreiser til Phoenix? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Phoenix med bare noen få klikk.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Phoenix - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Phoenix

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 9,00
Kaffe med melk kr 35,00
Måltid hos McDonald's kr 59,00
Vann (0,33 liter) kr 10,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 537,00
Enveisbillett kr 17,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 25,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 345,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 356,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 27 547,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Phoenix

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Phoenix