Fly fra Phuket til Ho Chi Minh City

Billige flybilletter fra Phuket til Ho Chi Minh City. De beste tilbudene på flybilletter fra Phuket til Ho Chi Minh City.

Phuket til Ho Chi Minh City, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

man. 15 jan. - søn. 21 jan.

fra

1 922 NOK

Pris på enveisbillett

fra 1 922 NOK

Flyvninger fra

  • Phuket

Flyvninger til

  • Ho Chi Minh City

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

-

Fra flyplass Ho Chi Minh City til bysentrum

7.57 km

Flyavstand

963.43 km

Flyreise fra Phuket til Ho Chi Minh City

Fly til Phuket - Ho Chi Minh City

Når du har funnet reisen fra Phuket til Ho Chi Minh City som passer for deg kan du planlegge reisen på akkurat den måten du vil. Hos Bravofly kan du bestille hotellrom, leiebil og turistguider for Ho Chi Minh City i tillegg til reisen Phuket-Ho Chi Minh City.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Phuket til Ho Chi Minh City er veldig gunstige på denne tiden av året.

Hvis du bestiller airline tickets med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring gratis. Dette er perfekt for deg som liker å dra på ferie og slappe av uten en eneste bekymring.

Hvis du travel mye, last ned vår Smartphone App helt gratis, den vil være til god hjelp før, under og etter reisen.

Velkommen til Bravofly’s nettside! Hvis du befinner deg her, er det fordi du leter etter en billig billett fra Phuket til Ho Chi Minh City. Fyll ut feltene i søkemotoren og trykk på søk, vi vet vi har reisen du leter etter.


Kanskje du er interessert i Fly til Phuket eller søk Billige flyvninger fra Ho Chi Minh City til Phuket Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Ho Chi Minh City

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Ho Chi Minh City