Fly til Russland

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Velkommen til Bravofly, den beste søkemotoren for lavprisreiser på nettet. Let etter billige flybilletter til Russland og bestill reisen uten en eneste bekymring.

Etter at du har kjøpt flybillettene til Russland, last ned Bravofly’s smartphone app så du kan finne de beste lavprisreisene hvor enn du måtte befinne deg.

Hvis du ikke kan finne en reise til Russland som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.

Vi har laget en liste over spesialtilbud til Russland hvor vi er sikre på at du finner reisen som passer deg best. Hvis ikke, start et nytt søk.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Russland

Levekostnader i Russland

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 8,00 NOK
Kaffe med melk 17,00 NOK
Måltid hos McDonald's 41,00 NOK
Vann (0,33 liter) 4,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 244,00 NOK
Enveisbillett 3,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 14,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 348,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 588,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 4 420,00 NOK