Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Saint Lucia

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Saint Lucia, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Saint Lucia som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Saint Lucia.

Når du har bestilt og kjøpt flybilletter til Saint Lucia, last ned vår smartphone app gratis. Du vil da ha Bravofly’s søkemotor i hendene til en hver tid.

Å finne en reise som passer for deg er enkelt: Etter at du har utfylt feltene i søkemotoren, start søket, og Bravofly vil finne reisen som best passer for deg.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Saint Lucia

Andre destinasjoner i Saint Lucia

Levekostnader i Saint Lucia

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 15,00
Kaffe med melk kr 30,00
Måltid hos McDonald's kr 73,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 437,00
Enveisbillett kr 7,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 58,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 291,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 444,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 10 478,00