Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Sana'a

Billige flybilletter til Sana'a. De beste restplass-tilbudene til Sana'a.

Flyreiser til Sana'a

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Sana'a som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Sana'a, Bravofly tar seg av resten.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Sana'a, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Sana'a prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Sana'a, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Sana'a.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Sana'a

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 17,00
Kaffe med melk kr 20,00
Måltid hos McDonald's kr 34,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 269,00
Enveisbillett kr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 163,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 168,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 2 434,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Sana'a

Andre flyselskap