Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Santo Domingo

Billige flybilletter til Santo Domingo. De beste restplass-tilbudene til Santo Domingo.

Flyreiser til Santo Domingo

Fly til Santo Domingo

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Santo Domingo hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Santo Domingo, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Å lete etter en billig flybillett til Santo Domingo er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Santo Domingo.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Santo Domingo fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Santo Domingo - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Santo Domingo

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 16,00
Kaffe med melk kr 13,00
Måltid hos McDonald's kr 56,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 149,00
Enveisbillett kr 4,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 26,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 473,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 449,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 3 165,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Santo Domingo

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Santo Domingo