Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Saudi Arabia

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Saudi Arabia Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

Hvis du ikke kan finne en reise til Saudi Arabia som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Når du har bestilt og kjøpt flybilletter til Saudi Arabia, last ned vår smartphone app gratis. Du vil da ha Bravofly’s søkemotor i hendene til en hver tid.

Bravofly er en kraftfull søkemotor for lavprisreiser og hjelper deg å finne alle de beste tilbud for reiser til Saudi Arabia fra alle de største flyselskapene.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Saudi Arabia

Andre destinasjoner i Saudi Arabia

Levekostnader i Saudi Arabia

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 9,00
Kaffe med melk kr 23,00
Måltid hos McDonald's kr 49,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 336,00
Enveisbillett kr 4,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 22,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 452,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 382,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 14 115,00