Fly til Serbia

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Serbia som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Serbia.

Hvis du ikke kan finne en reise til Serbia som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser, et kraftfullt verktøy som hjelper deg å finne alle lavprisflyene i og utenfor Europa.

Hvis du kjapt fant flybillettene til Serbia på vår Bravofly’s hjemmeside, bli der en liten stund til og last ned vår smartphone app. Gratisversjonen har all kraften søkemotoren på hjemmesiden har.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Serbia

Andre destinasjoner i Serbia

Levekostnader i Serbia

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 6,00 NOK
Kaffe med melk 11,00 NOK
Måltid hos McDonald's 43,00 NOK
Vann (0,33 liter) 8,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 255,00 NOK
Enveisbillett 8,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 13,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 266,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 563,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 3 710,00 NOK