Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Srinagar

Billige flybilletter til Srinagar. De beste restplass-tilbudene til Srinagar.

Flyreiser til Srinagar

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Srinagar prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Srinagar, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Srinagar.

Velg reisen til Srinagar som best passer for deg ut fra de mange alternativene vår søkemotor tilbyr deg, så tar Bravofly seg av resten!

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Srinagar med bare noen få klikk.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Srinagar

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 15,00
Kaffe med melk kr 11,00
Måltid hos McDonald's kr 39,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 65,00
Enveisbillett kr 1,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 5,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 455,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 304,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 100,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Srinagar