Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Sudan

Etter at du har kjøpt flybillettene til Sudan, last ned Bravofly’s smartphone app så du kan finne de beste lavprisreisene hvor enn du måtte befinne deg.

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Sudan Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Sudan, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Sudan, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Å finne en reise som passer for deg er enkelt: Etter at du har utfylt feltene i søkemotoren, start søket, og Bravofly vil finne reisen som best passer for deg.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Sudan

Andre destinasjoner i Sudan

  • Fly til Khartoum

    Avreise den 14. februar 2018 og hjemreise den 18. februar 2018

    fra kr 5 497
    4d siden

Levekostnader i Sudan

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 7,00
Kaffe med melk kr 26,00
Måltid hos McDonald's kr 57,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 372,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 22,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 362,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 305,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 552,00