Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Tijuana

Billige flybilletter til Tijuana. De beste restplass-tilbudene til Tijuana.

Flyreiser til Tijuana

Velg reisen til Tijuana som best passer for deg ut fra de mange alternativene vår søkemotor tilbyr deg, så tar Bravofly seg av resten!

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Tijuana.

hvis du bare leter etter flyreiser til Tijuana, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Tijuana på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Tijuana

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 10,00
Kaffe med melk kr 19,00
Måltid hos McDonald's kr 37,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 131,00
Enveisbillett kr 5,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 9,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 261,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 279,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 343,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Tijuana