Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Yantai

Billige flybilletter til Yantai. De beste restplass-tilbudene til Yantai.

Flyreiser til Yantai

Velg reisen til Yantai som best passer for deg ut fra de mange alternativene vår søkemotor tilbyr deg, så tar Bravofly seg av resten!

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Yantai prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Yantai, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Yantai.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Ser du etter lavprisreiser til Yantai? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Yantai med bare noen få klikk.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Yantai

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 5,00
Kaffe med melk kr 33,00
Måltid hos McDonald's kr 31,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 62,00
Enveisbillett kr 1,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 369,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 523,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 5 740,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Yantai