Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Jerevan

Billige flybilletter til Jerevan. De beste restplass-tilbudene til Jerevan.

Flyreiser til Jerevan

Hvis du ser etter en billig flybillett til Jerevan? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Jerevan som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Jerevan.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Jerevan på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Leter du etter tilbud på reiser til Jerevan men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Jerevan

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 8,00
Kaffe med melk kr 17,00
Måltid hos McDonald's kr 35,00
Vann (0,33 liter) kr 3,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 104,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 362,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 506,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 2 479,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Jerevan

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Jerevan