Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Yogyakarta

Billige flybilletter til Yogyakarta. De beste restplass-tilbudene til Yogyakarta.

Flyreiser til Yogyakarta

Fly til Yogyakarta

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Yogyakarta er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Yogyakarta hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Yogyakarta, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Yogyakarta? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Yogyakarta som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Yogyakarta, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Yogyakarta

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 6,00
Kaffe med melk kr 10,00
Måltid hos McDonald's kr 28,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 47,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 4,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 146,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 180,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 2 366,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Yogyakarta

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Yogyakarta