Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Fly til Zimbabwe

Bravofly hjelper deg med å organisere ferien helt alene, men om problemer skulle oppstå, har vi et Kundeservice team som står klare til å hjelpe deg med hva enn det måtte være.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Zimbabwe, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Når du har bestilt og kjøpt flybilletter til Zimbabwe, last ned vår smartphone app gratis. Du vil da ha Bravofly’s søkemotor i hendene til en hver tid.

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Zimbabwe som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.

Bravofly er som et kompass som guider deg under jakten på den perfekte reisen til Zimbabwe. Med bare ett klikk kan du sortere resultatene og dermed gjøre det enkelt å finne det beste alternativet.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Zimbabwe

Andre destinasjoner i Zimbabwe

Levekostnader i Zimbabwe

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 8,00
Kaffe med melk kr 20,00
Måltid hos McDonald's kr 39,00
Vann (0,33 liter) kr 4,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 235,00
Enveisbillett kr 4,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 24,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 199,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 218,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 2 769,00