Søk

Affiliates program

Hvorfor Bravofly.no?

Bravofly er en av de viktigste aktørene i den nettbaserte reiseindustrien i Europa, og ledende innen søk og salg av lavprisflyvninger. Det er det eneste systemet i Europa som lar kunder søke, sammenligne og bestille flyreiser som tilbys fra alle lavprisflyselskaper og alle vanlige flyselskaper.

Bravofly.no er en del av lastminute.com group, europeisk leder innen nettbasert reise- og fritidsindustri, som utnytter teknologi for å forenkle de reisendes liv. Som en smart reiseleverandør gir den kundene et omfattende tilbud for alle behov: den kan søke, bestille og administrere flyreiser, hotell, ferier, byferier, cruise, bilutleie, samt andre reise- og fritidsrelaterte produkter. Via nettsider og mobil-apper på 15 språk og i 35 land bestiller mer enn 10 millioner kunder reise- og fritidsopplevelser hvert år.

Med Bravofly.no er det mulig å kombinere flyreiser med ulike flyselskap for å finne den reisen som dekker forbrukerens behov best når det gjelder rute og pris.

 

Bravofly.no affiliate-program:

Du har en eller flere nettsider og du vil tjene penger på den/de?

Det kunne ikke vært enklere! Abonner på Bravofly.no sitt affiliate-program og øk inntekten din.

Bravofly tilbyr sine partnere en godtgjørelse på opptil 135 kr. per salg, spesielle insentiver og alle verktøy som er nødvendig for å få mest ut av affiliate-programmet!

 

Tilgjengelige verktøy:

  • Bannere i alle produktkategoirer
  • Produktkatalog – produkt-feed
  • Tekstlenker med siste liten-tilbud
  • API: fly og hotell, tilgjengelig for metasøk, tidligere godkjenning.

 

Registrering:

Registreringen er enkel, rask og gratis. Du kan gjøre det i følgende lenke: https://ui.awin.com/merchant-profile/8977

Vi ser frem til at du blir en av partnerne våre!

Velg land:

Mobilapp: