is now

Meny
Mine reiserTrenger du hjelp?Ring for å bestille004721937164Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Håndtering av bestillingen din

Du kan håndtere bestillingen raskt og direkte fra den personlige kontoen din. Logg inn eller opprett konto på området Mine reiser. Du kan med ett enkelt klikk legge til bagasje, be om å endre eller avbestille flyreisen. Og framtidige bestillinger blir enda raskere.  

Nødvendige reisedokumenter

Husk at det er nødvendig å ha med gyldig ID, og alle nødvendige reisedokumenter og visum som kreves for reisen. For nærmere opplysninger, gå til: https://www.iatatravelcentre.com.
Vi anbefaler på det sterkeste at du kontakter ambassaden eller konsulatet til det landet du skal besøke, slik at du kan følge alle nye innreisebestemmelser.

Bagasje

Hvor mye håndbagasje og innsjekket bagasje du har rett til vil avhenge av flyselskapet.
Finn flyselskapet ditt og klikk på den tilhørende lenken for å sjekke alle opplysninger, inkludert hva det koster å legge til bagasje.

Normalt vil ikke billettprisen for flyreiser som flys av lavprisselskaper inkludere innsjekket bagasje. Noen flyselskaper har innført billigere billettpriser som ikke inkluderer innsjekket bagasje.

Innsjekking på nett

Tjenesten innsjekking på nett som flyselskapene tilbyr, gjør det mulig å unngå lange innsjekkingskøer på flyplassen, og enkelte flyselskaper gir deg mulighet til å velge sete.

Med innsjekking på nett kan du gjøre alt før du starter, fra sofakroken hjemme. Finn flyselskapet ditt, og klikk på den tilhørende lenken for å gå til innsjekkingssiden på nett. Skriv ut ombordstigningskortet eller på det sendt direkte til telefonen din. Dersom du ikke har bagasje å sjekke inn, kan du gå direkte til utgangen;

Du finner under en fullstendig liste over flyselskaper og deres webområder. I tilfelle noen flyselskaper skulle mangle på listen, ber vi deg sjekke flyselskapenes webområde direkte.

Reisevilkår

Flyselskapene har generelle transportvilkår og -regler, som for eksempel grense for tillatt bagasje, innsjekking på nett og håndtering av reservasjonen.
Før bestilling eller avreise bør du sjekke retningslinjene til det flyselskapet du ønsker å reise med ved å gå til lenken under.