is now

Meny
Min BravoflyTrenger du hjelp?Ring for å bestille004721937164Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

KONTRAKTSMESSIGE BETINGELSER OG PERSONVERNSERKLÆRING

Velkommen til Bravofly, en tjeneste levert av BravoNext SA ("BravoNext") som gir brukeren tilgang til og informasjon om reiser, flyselskap og andre turisttjenester. Du kan søke etter flybilletter, sammenligne og bestille reisen direkte på siden fra alle de største flyselskapene på markedet. BravoNext er et sveitsisk foretak (foretaksnummer : CHE -115.704.228), med hovedkontor i Vicolo de' Calvi, 2 – 6830 Chiasso, Sveits.

I den samme avtalen blir behandling av kredittkortkjøp for tjenester og varer som er kjøpt på dette nettstedet levert av BravoNexts morselskap. Dette blir utført av lastminute.com NV (en nederlandsk enhet med bedriftsnummer: 34267347) på vegne av BravoNext.

Når du kjøper en tjeneste hos BravoNext, blir du tilbudt reiseforsikring fra Europ Assistance SA (børsnotert som Europ Assistance SA Irish Branch) (EAIB). BravoNext samarbeider med dette forsikringsselskapet som en del av en tredje-parts forsikringskontrakt og betaler kostnadene som følger.

EAIB er ansvarlige for alle feil, uaktsomhet eller ukorrekt informasjon som blir levert i relasjon deres tjenester.
Vi ber deg vennligst lese nøye gjennom og akseptere følgende vilkår og betingelser (V&B) som regulerer tjenestene ("Tjenesten") som BravoNext tilbyr på dens URL www.bravofly.no  ("Hjemmesiden"). BravoNext forbeholder seg retten til å gjøre endringer i V&B uten varsling om dette skulle være nødvendig i tilfellet det forekommer forandringer i markedsforholdene, forandringer i lover og regler eller i tilfellet risikofaktoren endres med hensyn til BravoNext's provisjonsmuligheter for Tjenestene på Hjemmesiden. En oppdatert versjon av V&B vil alltid være tilgjengelig på hjemmesiden  https://www.bravofly.no/no/info/brukervilkar.html. Hvis du ønsker full utnyttelse av Tjenestene og være konstant oppdatert om reisenyheter, flyreiser, lavprisbilletter og andre reisetilbud, og samtidig bruke vår søkemotor for å søke, sammenligne og bestille flybilletter, må du registrere deg og oppgi fullstendige og korrekte personlige opplysninger.

Vennligst bemerk til at tilgang til og vanlig bruk av nettsidens tjenester krever at du aksepterer V&B.

1. Registrering

For å registrere deg for Tjenesten, må brukeren ("Brukeren") fullføre registreringsprosedyren som er tilgjengelig på Hjemmesiden og motta de personlige påloggingsinformasjonene.

Brukeren erkjenner og garanterer at all personlig informasjon som oppgis under registreringsprosedyren er oppdatert, komplett, korrekt og sann. Brukeren påtar seg ansvaret å komunisere til BravoNext alle eventuelle endringer i henhold til personlige opplysninger i god tid.

Brukeren autoriserer BravoNext til å kunne verifisere om dine personlige data og andre informasjoner som blir oppgitt er riktige og tar på seg ansvaret å sammarbeide med BravoNext om en slik sjekk skulle oppstå.

I sluttfasen av registreringsprosedyren kommer Brukeren til å motta påloggingsinformasjonene bestående av en Bruker ID og et hemmelig Passord som brukeren er ansvarlig for å konservere disse, samt aktivitetene som blir utført ved bruken av disse.

Skulle brukeren oppdage uautorisert bruk av hans påloggingsinformasjoner og/eller andre konfidensialitetsbrudd, må brukeren umiddelbart kommunisere dette til BravoNext ved å skrive til: abuse@bravofly.com.

Brukeren erkjenner at for å få tilgang til Tjenestene er hans autentisering utelukkende koblet til verifiseringen av hans Bruker ID og Passord. Brukeren er ansvarlig for eventuelle skader eller ubehageligheter påført BravoNext og tredjeparter ved bruk, tap, misbruk, og/eller konfidensialitetbrudd av brukernavn og passord. Alle operasjoner som blir utført gjennom brukerens Bruker ID og Passord vil bli knyttet til brukeren. Brukeren erkjenner også at BravoNext kan bruke som bevis, alle operasjonene utført av brukeren som kan spores i IT systemene og prosedyrene som anvendes BravoNext for å regulere tilgangen til Hjemmesiden og for å levere Tjenestene.

2. Beskrivelse av tjenesten

Etter registreringen er fullført vil Brukeren kunne dra fullt nytte av alle BravoNext's tjenester, som inkluderer informasjon, oppdateringer og nyheter om reiser, flyreiser, lavprisreiser og tilbud fra de største flyselskapene på markedet. Du kan også bruke BravoNext’s søkemotor for å lete etter billetter og tilbud fra flyselskapene og sammenligne disse. Det vil også bli satt til disposisjon en lisensiert web-applikasjon som tillater Brukeren å bestille og kjøpe billettene direkte på hjemmesiden uten behov for tilkobling til flyselskapenes hjemmesider.

3. Bruk av hjemmesiden - Kjøpsordre

Brukeren kan besøke hjemmesiden og bruke dens funksjoner bare som privatperson, ikke til kommersielt bruk. Når brukeren anvender søkemotoren, bestiller billetter eller fullfører en kjøpsordre, erkjenner han/hun at det er for personlige men.

Når brukeren søker, bestiller eller betaler en tjeneste anvender han/hun web-applikasjonen med en ikke-eksklusiv og midlertidig lisens for den tiden det tar å fullføre operasjonen. Denne applikasjonen tillater brukeren å prosessere, enkelt og direkte, hans/hennes forespørsler uten å måtte tilkoble tjenesteleverandørens hjemmeside for tjenesten brukeren er interessert i.

Brukeren har ikke lov til å endre, resirkulere, kopiere, distribuere, transmittere, reprodusere, publisere, gi eller bruke lisens til, derivere jobber eller oppgaver, overføre eller selge, eller på noen måte opprette noen som helst form for kommersiell bruk som ikke er av personlig natur fra informasjoner, nyheter, innhold, software og systemer, eller produkter tilgjengelig for brukeren på Hjemmesiden eller under bruk av den kjøpte tjenesten.

For å få tilgang til tjenestene på Hjemmesiden, må Brukeren ha en internettforbindelse, som han/hun må skaffe seg på egen bekostning fra en pålitelig leverandør. BravoNext er ikke ansvarlig for noen skader, direkte eller indirekte, ved bruk av egen internettforbindelse.

4. Adferdsregler

Brukeren påtar seg å bruke Hjemmesiden, dens funksjoner og Tjenester for lovlige formål og i henhold til foreliggende V&B. I særdeleshet forplikter brukeren seg til verken å sende eller spre meldinger med ulovlige, ærekrenkende, vulgære, uanstendige, støtende eller forstyrrende innhold på Nettsiden og dens Tjenester, samt unnlate å bruke Nettstedet og dens Tjenester til å utføre handlinger som fører til skade på BravoNext's omdømme eller andre former for skader og tap mot BravoNext.

Videre forplikter brukeren seg til ikke å sende reklamemateriell, uønskede og / eller uoppfordret kommunikasjon som kan forstyrre funksjonaliteten og / eller bruk av nettstedet for tredjeparter.

5. Opphavsrett

Brukeren erkjenner at all informasjon, data, programvare, innhold, musikk, lyder, fotografier og bilder, video og annet innhold på nettsiden ("Innholdet") eies eksklusivt av BravoNext og deres lisensinnehavere.

Med unntak av bruken av applikasjonen nevnt i paragraf 3, har brukeren imidlertid ingen rettigheter til Innholdet og / eller Nettsiden, den eneste rett brukeren har er å bruke nettstedet i henhold til disse V&B.

Brukeren har rett til å skrive ut og / eller laste ned innhold (inkludert T & C) meb kun for personlig bruk.

6. Hyperlenke til andre nettsider

Nettstedet inneholder hypertekst lenker til andre nettressurser fra kommersielle partnere av BravoNext og/eller andre tredjeparter. Publisering av hypertekst-linker på nettstedet er gjort for informasjonsformål og som en referanse for Brukerne og innebærer ingen bekreftelse eller godkjenning fra BravoNext. Videre har BravoNext ikke kontroll over innholdet, informasjon, tjenester og / eller produkter som tilbys av disse nettstedene. BravoNext skal ikke være ansvarlig for sannferdighet, nøyaktighet og oppdatering av informasjon publisert i eksterne linker. Brukeren vet at bruk av slike nettsteder vil bli gjort på hans/hennes egen risiko.

Publiseringen av hypertekst lenker og/eller en andre internett ressurser på Nettsiden innebærer ikke noen form for kommersiell forening og / eller tilknytning mellom BravoNext og de som administrerer disse nettsidene.

7. Regler for personvern og personvernserklæring for behandling av personlige data

7.1 BravoNext SA, et sveitsisk foretak innenfor lastminute.com group (foretaksnummer : CHE -115.704.228), med hovedkontor i Vicolo de' Calvi, 2 – 6830 Chiasso, Sveits (tel. 0041-916833339), erkjenner viktigheten av å beskytte brukernes integritet og rettigheter mens de bruker nettsiden og dens tjenester. Internettet er potensielt et veldig risikofylt verktøy for spredning av personopplysninger så BravoNext og alle foretak innenfor lastminute.com group er derfor veldig opptatte av å respektere de reglene som gjelder for beskyttelse av personopplysninger og kundenes rettigheter, for å kunne garantere en trygg, kontrollert og konfidensiell bruk av vår nettside.

Denne personvernserklæringen kan endres i fremtiden for å sikre en kontinuerlig overensstemmelse med det gjeldende regelverket i tilfelle denne skulle endres.

Brukere oppfordres til å lese nøye gjennom de reglene som er fastsatt av selskapet for innhenting og behandling av personopplysninger så vi kan levere en tilfredsstillende service.

7.2 Denne personvernserklæringen, som er i samsvar med reglene for beskyttelse av personlige data, beskriver metodene som anvendes av selskapet for å håndtere og behandle personopplysninger for:

 • Brukere som konsulterer og bruker nettsiden og
 • Brukere som benytter seg av nettsidens Tjenester.

Brukere må sørge for å oppgi nøyaktige, korrekte og oppdaterte personlige data for å etablere og styre sine kontraktsforhold med Behandlingsansvarlige og for å kunne utføre kjøp av turisttjenester på en korrekt måte. Brukere erkjenner at oppgivelse av unøyaktige, ukorrekte og ikke oppdaterte personopplysninger hindrer den Behandlingsansvarlige i å levere sine tjenester.

I henhold til føderal lov av 19. Juni 1992 om Dataproteksjon (LPD) og artikkel 45 i den Føderale Loven for Forsikringstilsyn (LSA), er brukeren herved informert om at deres personale opplysninger lagres og behandles av BravoNext for formålene listet opp nedenfor, i henhold til de metoder og formål som tillates av LPD og LSA.

7.3 Eieren er BravoNext SA (herved omtalt som "BravoNext" eller “Eieren")

7.4 Brukernes personlige opplysninger blir samlet inn:

 • fra brukerne, via den elektroniske utfyllingen av registreringsskjemaene enten på nettsiden eller via telefon. Disse opplysningene inkluderer brukerens navn, etternavn, adresse, e-postadresse, telefonnumer osv., som er nødvendige i forbindelse med å kjøpe en flyreise, hotell eller andre turisttjenester og for ytterligere formål forutsett av denne sidens vilkår og betingelser. 
 • via datasystemene og programvareprosedyrene som benyttes ved den normale driften av Nettsiden, implisitt, som et resultat av bruken av internettets kommunikasjonsprotokoller. Denne informasjonen er ikke samlet inn for bli forbundet med identifiserte brukere, men likevel er det slik, at gjennom behandling og gjennom data eid av en tredjepart kan brukeren identifiseres. Denne kategorien av data inkluderer IP-adresser eller domenenavn som anvendes av brukere som kobler til siden, URI (Uniform Resource Identifyer) av etterspurte ressurser, tidspunktet for forespørselen, metoden som brukes til å levere forespørselen til serveren, størrelsen på filen som tas imot ved svar fra brukeren, koden som viser statusen til svaret som blir gitt av serveren (vellykket, mislykket, etc...) og andre parametre angående brukerens operativsystem og datamaskinens miljø. Disse datoene brukes kun til å innhente anonym statistikk om bruken av nettstedet og for å kontrollere korrekt drift av denne. Dataene kan bli brukt til å fastslå ansvar ved en eventuell dataforbrytelse som skader nettsiden.
 • på nettsiden via cookies. Informasjonskapsler er informasjon som ofte inneholder en anonym, unik identifikasjonskode som sendes til nettleseren av en internettserver og lagres på harddisken til brukeren. Dersom man senere kobler seg til nettstedet, kan disse informasjonskapslene leses og gjenkjennes av nettstedet med den informasjonen de har innhentet ved tidligere tilkoblinger. De brukes først og fremst til å drive eller forbedre funksjonaliteten til nettstedet, samt gi forretnings- og markedsinformasjon til eieren av nettstedet.

I samsvar med varselet om informasjonskapsler som vises på første navigeringsside på nettstedet, samt for disse retningslinjene for informasjonskapsler, samtykker brukeren eller den besøkende i at ved å bruke nettstedet gis et uttrykkelig samtykke til bruk av informasjonskapsler som beskrevet her, unntatt i de tilfeller der brukeren har endret konfigurasjonen av nettleseren sin for å blokkere dem. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, en forståelse av at brukeren regnes som å benytte nettstedet når noe av det følgende utføres: Lukke meldingen om informasjonskapsler på første navigeringsside, bruke nettsidene på nettstedet, klikke på et element på nettstedet osv.

En person som bruker nettstedet vårt kan støte på informasjonskapsler som er lagt inn av eieren av nettstedet («ekte informasjonskapsler») eller informasjonskapsler fra forskjellige enheter som samarbeider med eieren om markedsføring av innhold og levering av tjenestene på nettstedet («direkte tredjeparts informasjonskapsler»).

Nettstedets informasjonskapsler brukes som beskrevet nedenfor og for de formålene som er beskrevet her:

A. Tekniske informasjonskapsler:

 • a. Informasjonskapsler som er strengt nødvendige for å kunne drive nettstedet: Essensielle for å kunne vise nettsider og for at ulike funksjoner skal kunne fungere. Uten disse kan du ikke bruke søketjenester, prissammenligninger og andre tjenester som er tilgjengelige på nettstedet.
 • b. Tilpasningskapsler: Disse brukes til å forenkle navigeringen på nettstedet, for å registrere de valgene man har foretatt på nettstedet og tilby mer personlig tilpassede funksjoner. I noen tilfeller tillater vi at annonsører eller tredjeparter plasserer informasjonskapsler på nettstedet vårt for å tilby personlig tilpasset innhold og tjenester. I alle tilfeller innebærer en bruk av nettstedet at man aksepterer at denne type informasjonskapsel benyttes. Hvis informasjonskapsler blokkeres, kan vi ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt.
 • c. Informasjonskapsler til statistiske formål og til å måle trafikk: Disse innhenter informasjon om bruken av nettstedet, hvilke sider man besøker og eventuelle feil som kan oppstå under navigering. Vi bruker også informasjonskapsler til å gjenkjenne kilden til besøket på nettstedet. Disse informasjonskapslene innhenter ikke informasjon som kan brukes til å identifisere deg. All informasjon innhentes anonymt og brukes til å forbedre driften av nettstedet. Derfor inneholder ikke informasjonskapslene våre noen personopplysninger. I noen tilfeller håndteres disse informasjonskapslene på våre vegne av tredjeparter, men de har ikke lov til å bruke dem til andre formål enn de som er nevnt ovenfor. En bruk av nettstedet innebærer at man aksepterer at denne type informasjonskapsel benyttes. Hvis de blokkeres, kan vi ikke garantere at nettstedet fungerer korrekt.

GOOGLE ANALYTICS - https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
SEMBOX - 30 dager

B. Kapsler for annonsering og gjenmarkedsføring: Brukes til å innhente brukerinformasjon for å kunne vise annonser på nettstedet eller tredjeparts nettsteder.

Zanox - http://zanox.es/gb/about-zanox/privacy/ - 30 dager
Criteo - https://www.criteo.com/privacy/ - 30 dager
Tradedoubler - https://www.tradedoubler.com/es-es/privacy-policy/ - 30 dager
Facebook - https://www.facebook.com/help/cookies/ - 30 dager

C. Sosiale informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene tillater at nettstedet vårt kan deles med andre og at man kan klikke på «Liker» på nettsamfunn som Facebook, Twitter, Google+ osv.

Varigheten på informasjonskapslene vi bruker kan variere. Det finnes informasjonskapsler som bare gjelder for én økt, f.eks. ett enkelt søk eller én leseøkt, og disse forsvinner når nettleseren lukkes. Det finnes også lagrede informasjonskapsler, som har en variabel levetid. Den maksimale levetiden for informasjonskapsler i denne andre kategorien er 5 år.

Brukerne må være klar over at dersom informasjonskapsler ikke er aktivert på enheten, kan opplevelsen av nettstedet bli begrenset, og det kan være at tjenester og navigasjon ikke fungerer slik man ønsker.

Det er flere måter å håndtere informasjonskapsler på. Ved å endre innstillingene i nettleseren din kan du velge å deaktivere informasjonskapsler eller motta en advarsel før du aksepterer en. I tillegg kan brukerne slette alle informasjonskapsler som er lagret i nettleserens mappe for informasjonskapsler. Hver nettleser har ulik konfigurasjonsprosedyre.

Slik kan du håndtere informasjonskapsler på de store nettleserne. Hvis du vil ha mer informasjon om å håndtere informasjonskapsler på nettbrett og/eller mobiltelefon, les bruksanvisningen eller bruk hjelpetjenester på Internett.

Hvis du vil finne ut hvordan man håndterer informasjonskapsler på andre nettlesere, se i bruksanvisningen eller bruk hjelpetjenester på Internett.

Tredjeparts informasjonskapsler er ikke installert av oss; de installeres av forretningspartnere eller andre parter når man besøker dette nettstedet. Derfor foreslår vi at brukerne konsulterer tredjepartens nettsted for å få mer informasjon om hvordan de installerer informasjonskapsler og hvordan de håndteres. Vi vil også invitere brukerne til å sjekke følgende nettsted: https://www.youronlinechoices.com/es/. Her finnes nyttig informasjon om bruken av informasjonskapsler og hvilke tiltak du kan iverksette for å beskytte personvernet ditt på Internett.

7.5 Brukernes personlige data vil bli behandlet manuellt eller ved hjelp av elektroniske midler, og garanterer, i forhold til de formål for hvilke disse data blir kommunisert og samlet, datasikkerhet og konfidensialitet, samt hindring av uautorisert tilgang til dataene under den tiden som er nødvendig for å utføre tjenestene.

7.6 Data behandles ved Eierens registrerte kontorer og hovedkvarter og på lastminute.com group serverfarm i Haarlem i Nederland, samt hos vedkommende parter datainformasjon har blitt utlevert til.

7.7 Utover de ovenforstående spesifikasjonene med henhold til navigasjonsopplysninger kommer brukernes personlige data til å anvendes til følgende formål:

 • A. for innsamling, lagring og bearbeiding av data med det formål å opprette og håndtere, i operative og administrative termer, avtaleforholdene koblet til leveransen av tjenesten;
 • B. for å kunne kommunisere via e-post, telefon eller SMS om avtaleforholdene, inkludert meldinger angående forbedring av denne prosessen;
 • C. for å overholde juridiske forpliktelser og forskrifter;
 • D. for innsamling, lagring og behandling av data for å kunne gjennomføre anonyme og/eller aggregerte statistiske analyser;
 • E. orsendelse av den Dataansvarlige, i lovlige tilfeller og dersom Brukeren ikke nekter for det, av reklamemidler via e-post eller andre tilsvarende elektroniske kommunikasjonskanaler, som står i forhold til sammenlignbare produkter eller tjenester eller lignende produkter eller tjenester tilbydt på nettsiden; i noen tilfeller og med unntaket av det italienske markedet, kan den Dataansvarlige sende Brukeren det siterte reklamemiddelet på en personifisert måte;
 • F. uten forbindelse til klausulen i seksjon E) ovenfor, og kun med tidligere tillatelse av Brukeren, kan den Dataansvarlige sende via e-post, telefon, post, SMS eller MMS de beste tilbudene på produkter og tjenester av den Dataansvarlige eller hans partnere eller kommersielle samarbeidspartnere som opererer i følgende sektorer: turisme, fritid, ny teknologi, mote, dekorasjon og forbrukervarer, mat og drikke, finans, banker, forsikring, energi, miljø, kommunikasjon, massekommunikasjonskanaler, grunneiendom, farmasøytisk sektor, klær og tekstiler, utdannelse og opplæring, energi, publiseringer og lederartikler, ICT, detaljhandel, sport, telekommunikasjon og tjenester generelt. I noen tilfeller, og med unntaket av det italienske markedet, kan den Dataansvarlige informere Brukeren på en personifisert måte om de beste tilgjengelige tilbudene, og tilpasse dem etter vedkommendes smak eller preferanser.

7.8 Dersom personlig datainformasjon ikke formidles kan det resultere i at tjenester med formål som beskrevet i avsnitt A) og B) under Artikkel 7.7 blir utilgjengelige for brukeren og at Eieren ikke klarer å tilby tjenester på riktig måte og i medhold av kontraktsforpliktelser i forbindelse med betingelser og vilkår. Behandling av slik datainformasjon til de formålene som beskrevet i avsnitt A), B), C), D) og E) under Artikkel 7.7 innebærer ikke en forespørsel om samtykke fra interessert parti. Formidling av datainformasjon til de formål som beskrevet i avsnitt F) under Artikkel 7.7 er valgfritt. Behandling av slik datainformasjon til de formål som beskrevet i avsnittene innebærer forespørsel om samtykke fra interessert parti. Dersom datainformasjon ikke formidles eller Brukeren ikke klarer å gi samtykke, får – med forbehold om bestemmelsene under avsnitt E) – Selskapet som er i partnerskap eller assosiasjon med BravoNext ikke lov til å sende Brukeren kommersielle tilbud som omtales i avsnitt F) under Artikkel 7.7.

7.9 Behandlingsansvarlige forplikter seg til å sikre at alle personlige opplysninger som etterlates til dem blir behandlet med egnede prosedyrer for å ivareta sikkerheten og konfidensialiteten, samt å hindre uautorisert tilgang til disse. Personlige opplysninger kan bli kommunisert, for de ovennevnte formålene, til følgende parter:

 • til ansatte og/eller samarbeidspartnere som jobber for Behandlingsansvarlige innenfor Administrasjon, Produktutvikling, Juridisk avdeling, Kundeservice, IT, samt for de som har ansvar for vedlikehold av bedriftens nettverk, maskinvare og programvare.
 • flyselskap, hotell, bilutleiefirmaer, forsikringsselskap, reisearrangører, hotell, turoperatører og alle de andre partier hvortil overføring av data er nødvendig for utførelse av kontrakten. Vær oppmerksom på at flyselskapene er pålagt å følge nye regler innført i USA og i andre land, og må nå tillate tollmyndighetene tilgang til informasjon om passasjerene som reiser med deres fly. Følgelig kan derfor informasjon om brukerne og deres reise, som er innsamlet av BravoNext, formidles til myndighetene i de landene som berøres av passasjerens reiserute om dette skulle kreves.
 • parter hvis rett til å få tilgang til data er anerkjent av statlige lovbestemmelser eller ved ordre som utstedes av autoriserte myndigheter.
 • parter som delegeres og/eller utnevnes av Behandlingsansvarlige til å gjennomføre aktiviteter knyttet til levering av tjenestene.

En liste over de parter hvortil personopplysninger kan sendes kan man få tilsendt ved å skrive en e-post til følgende adresse: privacy@lastminutegroup.com.

7.10 Ved å sende et en skriftlig forespørsel til Behandlingsansvarlige har brukeren rettighet til: (i) å få tilsendt bekreftelse fra Behandlingsansvarlige om eksistensen av hans personlige data, (ii) å få tilsendt informasjon om kildene til sine data, formålene og metodene for behandling av dataene, og logikken som er brukt bak den elektroniske behandlingen av disse data, (iii) å få tilsendt informasjon om Behandlingsansvarlige og om andre eventuelle databehandlere, (iv) å få tilsendt informasjon om de partene hvortil de personlige opplysningene blir sendt og om de partene som eventuelt kan kreve å få opplyst dataene gjennom deres autoritet som representant i staten, som behandlingsansvarlig eller som personer med lignende ansvar. (v) å få slettet, blokkert eller transformert til anonym form data som er blitt behandlet i strid med loven, samt oppdatering, korreksjon eller, hvis interessert, integrasjon av personlig data (vi) å få bekreftelse på at det som ble nevnt i punkt (v) ovenfor er blitt kommunisert, også med hensyn til innhold, til de som er blitt tilsendt dataene, bortsett fra i de tilfellene hvor en slik operasjon er umulig eller innebærer en åpenbar uforholdsmessig bruk av midler i forhold til brukerens rettigheter. (vii) å motsette seg databehandlingen (helt eller delvis) for legitime grunner. (viii) å motsette seg databehandlingen for forsendelse av reklamemateriell og direktesalg, eller for utførelse av markedsundersøkelser eller kommersiell kommunikasjon. Alle ovennevnte forespørsler kan rettes til BravoNext SA, på adressen privacy@lastminutegroup.com.

Brukeren har også rett til å anskaffe rettelser av defekt eller unøyaktig personlig informasjon innenfor lovens begrensninger, kun som følge av skriftlig forespørsel på epost. Brukeren kan også følge den enkle prosedyren som aktiveres med “kanseller abonnement” koblingen som er tilgjengelig i alle kommersielle kommunikasjoner som sendes av Eieren for å slutte å motta kommersielle tilbud og kampanjetilbud som sendes av Eieren via epost.

8. Lovvalg og eksklusiv jurisdiksjon

Vilkårene & Betingelsene og forholdet mellom brukeren og BravoNext er regulert, i forhold til gjeldende normer, under sveitsisk lov. I den grad det er tillatt etter gjeldende internasjonale normer og avtaler, er partene enige om at uenigheter som måtte oppstå mellom dem i forhold til Vilkår & Betingelser, vil løses under den eksklusive jurisdiksjonen til domstolen ved BravoNext’s hovedkvarter. BravoNext forholder seg også retten til å saksøke brukeren foran domstolen ved vedkommenes bopel.