Ferieboligen & Villaer 

Marbella

Nyt blant annet historie når du drar til Marbella. Denne byen er godt likt for vakre strender, flotte golfbaner og flotte restauranter, og de romantiske omgivelsene og det avslappende mijøet setter dessuten prikken over i-en.

Les mer

Torrevieja

Nyt blant annet kultur når du drar til Torrevieja. De trendy omgivelsene er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på amerikanske fotballkamper, en fornøyelsespark og avslappende spasentre.

Les mer

Nerja

Strendene og de vakre omgivelsene gjør Nerja så innbydende for sine besøkende. Besøkende elsker de romantiske omgivelsene og at de får oppleve sjokoladebutikker.


Les mer

Ferier slik du selv vil

Den perfekte ferien starter her Velg drømmeboligen din blant verdens største utvalg Sikre betalinger, ro i sinnet Ferier slik du selv vil Større plass, mer privatliv, ingen kompromisser Sikker booking og trygt opphold.

Hvordan booke den perfekte ferieboligen

Utforsk

Angi reisedatoene dine eller reisemålet ditt for å søke blant over én million ferieboliger over hele verden. Vi anbefaler at du sender forespørsler til et par boliger eller ser etter annonser som tilbyr online-booking.

Book

Ta kontakt med utleieren eller agenturet etter at du har funnet den perfekte boligen. Bruk Vrbo-betalinger til å booke og betale sikkert når dere har blitt enige om datoer og priser.

Reis

Du er klar! Sjekk inn og nyt den ekstra plassen, privatlivet og privilegiene du har ved å feriere i en feriebolig – og ha en uforglemmelig ferie.

Ta kontakt med oss

Velg land:

Mobilapp: