Bravofly: Search and book cheap flights

Oppdaterte råd for reiser til Kina - Utbruddet av coronavirus

På grunn av utbruddet av det nye coronaviruset i Hubei-provinsen i Kina, fraråder det norske utenriksdepartementet om all reise til provinsen. I tillegg er alle transportknutepunkt i provinshovedstaden, Wuhan, i Kina, for øyeblikket stengt, og det er innført restriksjoner på reiser til andre byer i regionen.
Det er foreløpig ikke innført noen restriksjoner på reiser i andre provinser i Kina. Men det kan allikevel hende reisen din vil bli berørt etterhvert som denne situasjonen utvikler seg.
Vi anbefaler deg å sjekke de mest oppdaterte reiserådene fra flyselskapet eller reiseleverandøren. Vi følger også med situasjonen og vil fortsette å oppdatere denne siden, med utgangpunkt i eventuelle oppdateringer vi måtte få.

https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_kina/id2414833/

For bestille

Våre operatører på kundeservice er tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kontakt oss på 004721937164 (nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren. Meny- språk: Engelsk) for bestille:

FLYBILLETTER, HOTELL OG REISE

  • Man - Søn, 24h/24

Kontakt oss på 0044(0)1618301082 (ikke gratisnummer - kostnaden avhenger av operatøren. Meny- språk: Engelsk) for bestille:

LEIEBIL

  • Man - Søn, 24h/24

For hjelp

For informasjon om bookingen din eller hjelp kan du logge på “Min Bravofly”, som er kundeområdet på nettstedet vårt. Herfra kan du sjekke statusen på bookingen din, finne informasjon om innsjekk, utføre kanselleringer, be om en endring og finne åpningstider og telefonnummer for vår kundeservice.

Bli inspirert!

Ser du etter reiseinspirasjon og andre tilbud? Logg på med e-postadresse for å få automatisk opprettet tilpasset innhold fra oss og utvalgte samarbeidspartnere. Hvis du ønsker mer informasjon, eller hvis du allerede abonnerer og ønsker å stoppe abonnementet, ber vi deg sjekke Personvernreglene våre.