Covid-19 - alt du trenger å vite om reisen din

Vi har satt sammen denne informasjonssiden for å hjelpe deg med reiseplanene dine. I mellomtiden ber vi om at du ikke kontakter oss på telefon; vi mottar for tiden et uvanlig høyt antall telefonhenvendelser som følge av Covid-19-pandemien, og det kan derfor ta lang tid før du får snakke med en av representantene våre. Takk for tålmodigheten.

Administrer reisene dine på Min Bravofly

Unngå lang ventetid når du skal snakke med en av representantene våre: endre eller avbestill reisen din med et tastetrykk ved å sende oss en forespørsel fra kundekontoen din.

Administrer reisene dine på My Bravofly

Unngå lang ventetid når du skal snakke med en av representantene våre: endre eller avbestill reisen din med et tastetrykk ved å sende oss en forespørsel fra kundekontoen din.


Er reisen din kansellert?

Vi er klar over at dette er en usedvanlig stressende og vanskelig tid, og mange av dere vil lete etter svar. Når vi prøver å håndtere denne utfordrende situasjonen, ber vi imidlertid alle kundene våre om å vente på videre kommunikasjon fra oss. Hvis reisen din ble kansellert, trenger du ikke gjøre noe mer: vi kontakter deg om tilbakebetaling når tiden er inne.

Alle kanselleringer som skyldes koronaviruset, samt hvilke alternativer kundene har for tilbakebetaling, vil bli håndtert i samsvar med de gjeldende reglene.

På grunn av den store pågangen vi har for tiden kan det ta mer tid enn vanlig å ekspedere tilbakebetalingen. Vi vil gjøre alt vi kan for å oppdatere deg så snart som mulig.


Vil du avbestille reisen?

Administrer bestillingen fra kundekontoen din.

Vi vet at denne pandemien har påvirket mange tusen av kundene våre og reiseplanene deres. De siste par ukene har vi jobbet utrettelig for å forenkle fremgangsmåtene for avbestilling og tilbakebetaling på nettstedet vårt.

Du kan nå administrere bestillingen din gjennom kundekontoen din på nettstedet vårt. Avbestillingsforespørselen din legges umiddelbart inn i systemene våre, og kundeserviceteamet vårt vil håndtere den så snart som mulig, med prioritet for reisene som har avgang nærmest frem i tid. 

Alle avbestillinger som skyldes koronaviruset vil bli refundert i samsvar med gjeldende regler.

Husk: hvis myndighetene (Utenriksdepartementet) ikke har implementert reiserestriksjoner som påvirker reisen/reisemålet ditt, vil forespørselen om avbestilling være underlagt de vanlige vilkårene for avbestilling.

Gitt de eksepsjonelle omstendighetene kan det ta mer tid enn vanlig å ekspedere avbestillingsforespørselen. Vi vil gjøre alt vi kan for å oppdatere deg så snart som mulig.


Vil du ha mer informasjon om din neste tur/reisemål?

Her finner du noen nyttige lenker som vil holde deg oppdatert:

Som du vet utvikler situasjonen seg hele tiden, og vi vil ikke alltid kunne gi deg informasjon i sanntid. Mange flyselskaper avbryter flyreisene sine, mens land over hele verden fortsetter å implementere strengere begrensninger på bevegelser og reiser for egne borgere og utlendinger.

Hvis du vil ha den nyeste landsspesifikke informasjonen, kan du gå til reiserådsidene til Utenriksdepartementet, på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/. Der finner du en fullstendig oversikt inndelt etter land, i alfabetisk rekkefølge, med den mest oppdaterte informasjonen om hvert enkelt reisemål. Du kan også se etter oppdateringer om reisemålet ditt ved å gå til nettsiden til myndighetene eller utenriksdepartementet i landet du skal besøke.

For å holde deg oppdatert om status for flyvningen din kan du besøke flyselskapets eget nettsted. Mange flyselskaper lar kundene endre reisedatoer, forutsatt tilgjengelighet. Nedenfor finner du lenket til nettstedene til alle de store flyselskapene som kundene våre har bestilt med. Vi takker igjen for tålmodigheten og forståelsen i denne vanskelige tiden.